/   preporucujemo.com / Srpski  

2019-07-21 23:14:23

Foto: armando babani / EPA;

Dani da Kosta otkrio je sa kojim se velikim problemom susreće svaki put kada istrči na travnati teren - alergija. Zbog toga čak i po velikim vrućinama mora opremom da se dobro zaštiti.

Foto: armando babani / EPA;Dani da Kosta

Sve je više profesionalnih fudbalera koji se susreću sa velikim problemom, onim koji bi mogao da im naškodi i karijeri.

Jedan u nizu je Da Kosta koji je u nedavnom intervjuu otkrio kako mu trava predstavlja veliki problem kada dođe do direktnog kontakta sa kožom. Zbog toga nekadašnji mladi reprezentativac Nemačke tokom cele sezone, nezavisno od godišnjeg doba, nosi dresove dugih rukava i visoko podignute štucne, do šortsa.

- Svaki put kad padnem, kad dođem u kontakt sa travnatom površinom, telo počinje da me svrbi. Na koži se formira osip. Posebno na rukama. Pecka i po nogama, međutim, ne toliko očigledno. Kao dete sam imao ekcem, ali to nije povezano sa ovom situacijom, otkrio je Bildu Da Kosta.

(Petar Lazić)


sport.blic.rs
velikim kosta problemom otkrio blic mora dugih dani sport https koji svaki


preporucujemo.com

This domain might be on sale - check the price!


   

Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

serbiaaccommodation.com personaio.com comeseestay.com have2trade.com realestate-serbia.com theexitfestival.com excitement.tv whowhenwhat.info regije.com extremac.com 8creatives.com belgradevents.com who-wear-what.com mvprush.com realestate-europa.com yelwi.com spainserbia.com advertisement.cloud aktuelno.info mediteranaccommodation.com lukabar.com keepcalmandenjoy.com has2trade.com prjmgr.com rapttor.cloud

Latest