/   preporucujemo.com / Srpski  

2019-07-21 23:14:24

Ali, to nije sve.

Večeras iz Italije stižu nove informacije po kojima bi ''Rosoneri'' mogli da uskoro angažuju još jednog Argentinca.

U pitanju je 21-godišnji Matijas Zaračo, ofanzivni vezista argentinskog Rasinga, sa kojim ima ugovor do juna 2022. godine.

U Rasingu je i počeo karijeru, nastupao i za mlađe kategorije ovog kluba, a u dosadašnjoj seniorskoj karijeri je na 63 utakmice za Rasing postigao šest golova, uz pet asistencija.

Navodno, u ugovoru sa Rasingom Zaračo ima otkupnu klauzulu u iznosu od 25 miliona evra, ali prema saznanjima ''Tutosporta'', Milan će pokušati da ga dobije za 18 miliona.

Sportski direktor Milana Riki Masara se odlično upoznao sa kvalitetima ovog fudbalera, zadovoljan je onim što je video, a narednih dana će se pokazati da li to znači i Zaračov transfer u Milan.

-

sportske.net @sportske
sportske milana argentinac meti koliko morati plati jedan https 382565 html netvesttransferijos


preporucujemo.com

This domain might be on sale - check the price!


   

Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

weighborhood.com xn--wqa.com comeseestay.com eagencija.com mesdzid.com engin3r.com extremac.com 8creatives.com belgradevents.com cevabdzinica.com spainserbia.com creativehalo.net aktuelno.info ioacc.com mediteranaccommodation.com lukabar.com yewik.com dooule.com roiassistant.com 2travel2live.com gdprtodo.com automobili.ga automobili.cf kriptovalute.ml kriptovalute.ga

Latest