/   preporucujemo.com / Srpski  

2019-07-22 00:12:09

Tamo su ovog vikenda odigrane utakmice drugog kola nacionalnog šampionata, a Dinamo je u Bukureštu dočekao Univerzitateu iz Krajove.

Sredinom prvog poluvremena ove utakmice, u 25. minutu meča, trener Dinama, 51-godišnji Eugen Negoe iznenada se srušio pored aut-linije i  od tog trenutka počela je dramatična borba za njegov život.

Hitna pomoć je odmah reagovala i odvezla trenera Dinama u bolnicu, a ono što je najvažnije, prema prvim informacijama Negoe je počeo da se oporavlja na putu ka bolnici i u narednim satima se očekuje više informacija. Verujemo da će se ipak sve dobro završiti.

Utakmica je ipak nastavljena, na kraju je Univerzitatea dobila sa 2:0, ali rezultat je večeras bio potpuno u drugom planu posle svega što se dogodilo.


sportske.net @sportske
dinama trener sportske udar terenu doziveo html bukurestu https 382568 srcani netvestmedjunarodni


preporucujemo.com

This domain might be on sale - check the price!


   

Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

serbiaaccommodation.com bosniaaccommodation.com strasy.com comeseestay.com have2trade.com realestate-worldwide.com cccrunch.com buregdzinica.com aialy.com excitement.tv belgradevents.com annds.com djesi.com realestate-balkan.com spainserbia.com imtbo.com advertisement.cloud aktuelno.info ioacc.com cevabdzinice.com has2trade.com yewik.com realestate-iceland.com roiassistant.com automobili.ml

Latest